Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Winczheim Tibor: Beszámoló a 2015-os Fóti találkozóról


Kedves Barátaim!

Sajnos, a tegnapi esős nap nem igazából kedvezett nekünk, hiszen az eredeti elképzelés szerint az asztalok/padok kint lettek volna a kertben, és a kocsibeálló kizárólag a különböző kiállításokat szolgálta volna.
De hát, ember tervez...
Panaszra még így sincs okom, mivel (bár, ez nem látszik a fotókon) 7 asztal sem volt elegendő a nagyszámú művész, és érdeklődő számára, viszont, ha tüzetesebben megnézitek a fényképeket, ugyanazon sarokban teljesen más képeket láttok. Ez amiatt van, mert annyi festőművész jelentkezett, hogy meg kellett osztanom őket: délelőtt állítottak ki a fóti festők, délután pedig Simon M. Veronika és tanítványai.
Színesítette az összejövetelünket egy fémműves, és egy kerámikus kiállítása is. A nagyszámú érdeklődőt öt költő, két novellista, két gitáros és egy énekes váltakozó fellépése tette feledhetetlenné.
Természetesen mindenki, aki nem tudott eljönni, meg van értve, különösen a távolabb lakók, hiszen, valószínűleg én sem indultam volna el ebben az ítéletidőben, nem beszélve arról, hogy mi van, ha az eső eleve megakadályozta volna az összejövetelt?...
Már csak azzal nyugtassátok magatokat, hogy jövőre is lesz kerti parti, amelynek programválasztéka biztosan felül fogja múlni a mostanit...
S ezzel a gondolattal búcsúzom Tőletek, kívánva további szép napokat Mindannyitoknak!

Winczheim Tibor
2603
orkutya - 2015. július 19. 09:18:55

Kedves MMarcsi!

Szeretettel vagy várva a jövő évi bulira! Tibor Wink

4977
MMarcsi - 2015. június 04. 22:15:17

Kedves Tibor!
Én csak itt"amatőrködöm"szeretek néha írogatni meg szeretem az itteni verseket olvasgatni,fejleszteni magamSmileMár idén is kedvem lett volna elmenni a szervezésedben lebonyolított találkozóra,de sajna nekem is egy családi programommal ütközött.Nagyon sajnáltam isSmileJövőre remélem nem jön közbe semmi és megismerhetlek benneteket személyesen is.Gratula hozzáSmileüdvözöllek szeretettel:Marcsi

2603
orkutya - 2015. június 04. 13:20:17

Köszönöm Rózsám a méltató szavakat! Remélem, jövőre veled is, ugyanitt, addig pedig puszillak, kedvesedet üdvözlöm, és szép napokat! Tibor Wink

2603
orkutya - 2015. június 04. 07:07:53

Kedves Péter!

Örömmel tölt el, hogy szeretnél részt venni a következő összejövetelen. Én időben fel fogom tetetni a Józsival a Meghívót, és kizárólag Rajtatok fog múlni, hogy jöttök-e? Ha valaki szeretné megmutatni magát, és bemutatni művei legjavát, ennél jobb, felhőtlenül laza lehetőség ritkán adódik. Nézd az Üzenőfalat jövő áprilisától, iiietve a főoldalat, minden infót időben megadok.
Szeretettel: Tibor Wink

2135
mami - 2015. június 04. 07:04:47

Kedves Tibor!

Ó ha köztetek lehetnék... . Mindig jó érzéssel gondolok ezekre a talikra pedig csupán egyen vettem részt ( de milyen egyenGrin!!!!) Jó látni ahogy a megálmodott partijaid lassan felnőtté válnak, hogy a rég látott barátok, művész társak újra találkozva örülnek egymásnak Csodás emberek, csodás alkotásaikat hozzák el és nem tesznek mást csak szeretik egymást.
Ölellek Drága Barátom! És további sikereket az életbe és nem feladni. Ismered a jelszót: NEKÜNK NINCS AKADÁLY!!!!!!

Szeretettel: Róza

4992
kaszapeter - 2015. június 03. 22:19:04

Kedves Tibor!

Igazán jó partinak tűnik a leírtak és a képek alapján, sajnálom, hogy ki kellett hagynom az ideit... de talán majd jövőre sikerül eljutnom oda.

Üdv,
Peti

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.