Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tasnádi Rita: Könyvajánló: Tasnádi Rita: Jól tetted, hogy maradtál


Megjelent Tasnádi Rita: Jól tetted, hogy maradtál c. kötete
105 oldal, puha karton borítóval.
Megrendelhető a Líra webáruházában:
https://www.lira.hu/hu/konyv/tovabbi-konyveink/jol-tetted-hogy-maradtal

Borító grafika:
Somogyi Deák Mercédes
https://tintaminta.blogspot.hu

Továbbá a szerzőnél:
Tasnádi Rita profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
TASNÁDI RITA

Megvásárolható:
Budapest, Fókusz könyváruház
Debrecen, Líra könyváruház
Diósd, Interspar Líra könyvesbolt
Miskolc, Fókusz könyváruház
Pécs, Fókusz könyváruház
Siófok, Balaton könyvesbolt
Szeged, Fókusz könyváruház


„Ha érezted már úgy, hogy feladnád az életedet, nehéz minden nap, és az állandó döntések súlya nyomaszt, akkor ez a kötet neked szól! Tasnádi Rita meglepő őszinteséggel tárja fel a bizonytalan lélekállapot pillanatait, amikor néha még önmagunkban sem vagyunk eléggé biztosak, nemcsak a döntéseinkben. Ilyenkor sokszor fordulunk külső segítséghez is, lehet az egy barát, vagy nem evilági segítő.
Különleges verssorok és történetek sorakoznak a könyvben és mire a végére érünk, már tudjuk, hogy a legfontosabb az: bízzunk önmagunkban és merjük vállalni saját döntéseinket… mert az élet bármilyen fájdalmas is néha, tele van szépségekkel! Sokszor annyira kicsinek tűnnek a boldogság gyöngyei, hogy elsétálunk mellettük.
Tartsuk nyitva a szemünket a szürke hétköznapok során is, hogy lássunk, érezzünk és tapasztaljunk Földi életünk során. Ne hagyjuk elsodródni az értékes pillanatokat, felnagyítva a rosszakat, eltaposva egyéniségünket!
A könyv nem pszichológiai tanulmány és nem adja meg a tökéletes megoldás kulcsát sem, viszont felébreszti a bennünk szunnyadó erőt, érzékenységet és tenni akarást, hogy mi irányítsuk sorsunkat, elfogadva a segítséget, szeretetet, törődést is, mert így már könnyebb elviselni mindent…”

Bakos József