Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Intenzív 2 napos prózaíró kurzus
Intenzív 2 napos prózaíró kurzus a Holnap Magazinnál

A Holnap Magazin irodalmi oldal és könyvkiadó prózaíró kurzust indít!
Ha szeretnél jobban eligazodni az írás világában, új ismeretségeket, kötni, hasznos tanácsokkal gazdagodni, hogyan legyél sikeresebb az írásban, olvasókkal történő kommunikációban, publikálásban, jelentkezz kurzusainkra!
Személyes tanácsadást, segítséget nyújtunk minden résztvevő számára. Emellett megismerkedhetsz írótársaiddal, írókkal, színész előadókkal, szerkesztőnkkel, lektorunkkal.
A jó írónak a tehetség mellett szüksége van élményekre, tapasztalatokra, tanácsokra, kapcsolatokra is!
2 napos kurzusunk minden résztvevőjének 10%-os kedvezményt biztosítunk saját könyv kiadása esetén a szerkesztési díjakból.
Nálunk nem egy emléklapot kapsz, hanem igazi segítséget, élményt, tehetséged kibontakozásához, hogy megálmodott karaktereid, történeteid világa megelevenedjen olvasóid előtt. Ha prózaíró vagy és szeretnéd tovább fejleszteni írástudásodat, jelentkezz!

Jelentkezés szünetel

Következő online kurzusunk időpontja:
Jelenleg szünetel!
Ha szeretnél részt venni következő kurzusunkon küldj egy e-mailt: holnapmagazin@gmail.com


kurzusunk időpontja:
2020.
Műfaj: Próza
Helyszíne:
Megközelítés tömegközlekedéssel:

Autóval történő érkezésnél:


Tematika:

2020. 1. nap: 10.00-16.00
- A prózaírás alapvető nyelvi, stilisztikai jellemzői, használata, a prózaírás sajátosságai:
Előadó: Hajdú-Antal Zsuzsanna – Magyar szakos tanár, nyelvi lektor, több kötetes író
- Cselekmény, történetvezetés részletei, felépítése, írói tapasztalatok, személyes tanácsok:
Előadó: Bakos József – több kötetes író, Holnap Magazin főszerkesztő
- Hogyan születik egy történet: Képzelet vagy valóság? Kerettörténet megalkotása, írói tapasztalatok, javaslatok könyvíráshoz.
Előadó: Szigeti Kovács Viktor – több kötetes író

- Kreatív írásgyakorlat megadott témakörben
- A korábban beküldött történetek stilisztikai elemzése, tanácsadás egyénenként
- Az előadások után minden alkalommal lehetőséget biztosítunk a személyes kérdések megválaszolására is interaktív beszélgetések keretében.

2020. 2. nap: 10.00-16.00
- A novella, az elbeszélés, a regény sajátosságai, elemei.
Előadó: Hajdú-Antal Zsuzsanna – Magyar szakos tanár, nyelvi lektor több kötetes író
- Mitől válik egy történet lebilincselővé: Történet és cselekményvezetés, karakterábrázolás, írói tapasztalatok, személyes tanácsok:
Előadó: Tóth A. Tamás – több kötetes író, jogász.
- Próza, film és szinkron: Hogyan segíti a jól megírt próza az olvasói, nézői élményt? Előadói tanácsok a szerzők számára, saját élmények, tapasztalatok megosztása:
Előadó: Holl Nándor – Színész, szinkronszínész.

- Kreatív írásgyakorlat megadott témakörben
- Az előadások után minden alkalommal lehetőséget biztosítunk a személyes kérdések megválaszolására is interaktív beszélgetések keretében.
- Prózarészletek Holl Nándor előadásában

Információk a jelentkezéshez:
A kurzus maximális létszáma: 10 fő
A kurzus díja: bruttó 36 000 Ft
A tanfolyam díja tartalmazza: a 2 nap előadásain, képzésein történő részvételt, a rendezvény során szükséges eszközök használatát, továbbá minden résztvevő számára egy 10%-os könyvkiadási kedvezményt biztosítunk saját könyve kiadása esetén a szerkesztési díjakból.
A részvételi díj befizetése után pénzvisszafizetésre nincs lehetőség.

Számlaszám:
Kedvezményezett neve: Bakos József
Kedvezményezett bankszámla száma: 12023008-00159812-00100007 (Raiffeisen Bank)
Közlemény: írókurzus és a jelentkező neve

Ha a kurzus létszáma betelt, e-mailben értesítünk következő kurzusunk időpontjáról.
Kérjük, jelentkezésed után 5 munkanapon belül utald át bankszámlánkra a tanfolyam díját, hogy a jelentkezésed érvényes legyen!

Fontos! A létszám korlátozottsága miatt a résztvevők sorrendjét nem a jelentkezés, hanem a beérkezett tanfolyami díjak alapján állítjuk össze!


Szervezés alatt
2
Jozsi-foszerkeszto - 2020. március 12. 14:25:20

Kata, 2 napos kurzusra helyszínt keresünk. Amint lesz szervezünk, valószínüleg a nyár folyamán.

4204
pathfinder - 2020. február 14. 13:40:23

Kedves Józsi!

Ilyen 2 napos kurzus is lesz tavasszal vagy nyáron?

Köszönöm!
Kata

2
Jozsi-foszerkeszto - 2019. december 02. 22:11:39

Kedves Kati, Rita, Margó!
Örülök, hogy személyesen is megismerhettünk titeket.
2020-ban folytatjuk a kurzusokat.

Szeretettel
József

5861
Katinka1 - 2019. szeptember 05. 02:24:07

Kedves Józsi!

Köszönöm szépen a maradandó élményeket és tudásanyagot melyet a kétnapos prózaíró kurzuson kaptam. Szuper jó volt, hogy több előadó tolmácsolásában, interaktív módon, kis létszámban, mindenkivel külön is foglalkozva sajátíthattuk el a tudnivalókat.
További sok sikert kívánok áldásos tevékenységetekhez!

6542
ritatothne - 2019. szeptember 04. 15:53:56

A kurzus nagyon jó élményt jelentett a résztvevők számára. Bőven volt lehetőség hozzászólásra, vélemény cserére. Jó volt hallani szakember tolmácsolásában a saját műveink. Megismerhettük az ott levők alkotásait is. Felolvastuk a spontán, időre megírt anyagaink, melyek nagyon élvezetesek voltak. Öröm volt megtapasztalni mások véleményét, látásmódját. Jó lenne, ha olvasnánk egymás írásait, amelytől csak gazdagodhatnánk, hiszen nem elég magunkat láttatni, észre kell venni alkotó társainkat is, akik szintén arra vágynak, hogy valaki meglássa őket.

Köszönöm a lehetőséget.

Szeretettel: Rita

5162
feketenedr - 2019. június 13. 17:52:23

Kedves Írótársaim!
Június első két napján rész vettem a két napos írókurzuson. Bizakodva vágtam neki a barátnőmmel együtt. A számos színvonalas előadáson nagyon fontos információkhoz jutottam. Tetszett, hogy interaktív módon kicserélhettük a tapasztalatainkat és a kérdéseinkre felkészült előadóktól kaptuk meg a választ. Jól szervezett, jó hangulatú írókurzushoz gratulálok a magazin főszerkesztőjének és a bennünket szeretettel okító előadóknak. Köszönetemmel együtt bátorító üzenetként is küldöm ezt a pár sort azoknak akik még nem döntötték el, hogy éljenek-e ezzel a remek lehetőséggel. A részvételi díjról csak annyit írnék, hogy végtelenül kedvezőnek tartom, még annak is akinek csak egy kis takarékoskodásból oldható meg. Bízom benne, hogy a magazin szerkesztősége hagyományt teremtő lesz ezen a téren is. Szeretettel gratulálok és köszönöm az élményekkel teli két napot. Sokat tanultam és okultam a hibáim révén. További sok sikert kívánok minden résztvevőnek, írótársamnak is.
Szeretettel
Margó

2
Jozsi-foszerkeszto - 2019. május 08. 11:19:37

László, számunkra fontos, hogy egyénileg is segítséget nyújtsunk. Ha kétszer több résztvevő lenne, erre kevés idő és lehetőség lenne. A kurzus összege hasonló rendezvényekhez képest jóval kedvezőbb. Ez a lehetőség a tényleges segítségnyújtásról szól, személyre szabott és valós értéket adó rendezvény.

1360
leilaleslie - 2019. május 07. 23:30:05

Gondolom, kevés írópalánta bír felesleges anyagi ereőforrással, pusztán ezért kérdéses a számomra, vajon nem lett volna üdvözítőbb mondjuk 20 fő jelentkezését preferálni éppen fele annyi jelentkezési díjért? De ha nem, hát nem... köszönöm.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.