Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Balázsi Pál Etel: Újszülött
Barátom, Gubanc volt, aki nem hagyott nyugodni. Sarkalt, buzdított. Buzdítása, nem volt hiábavaló. Így került nyilvánosságra, így született meg. Kezemben tartom, simogatom, forgatom.
Nekem Ő az első. Aggódó szemekkel figyelem minden oldalát, minden szavát.
Érdekes, - minél jobban megismerem és értem minden szavát, annál jobban örvendezek társaimnak, akik mozgalmas élettel töltötték fel, érzelmi világát gazdagították, meséltek az életben tapasztaltakról, küzdelmes életükről, szerelmeikről, vágyaikról, s hogyan látják ők a világot, arról, hogy bármit hoz is a sors, élni és küzdeni kell – megéri.
Köszönettel és hálával tartozom a kedvesen „bábáskodó” keresztszülőknek, akik botladozó, még gyengécske lépéseket kedvesen terelgették a megfelelő szavakkal. A tervezőknek, akik összeillesztették, összehangolták a részeket, hogy szép, tartalmas legyen az Újszülött.
Van egy hely, mely otthont adott és ad a születés helyének, s megnyitja az utat a világ felé, az a hely ahol én is, immár családtagnak érezhetem magam.
Itt az ideje, hogy fölfedjem a keresztszülők által adott nevét az újszülöttnek, aki már csodálatos történetekkel, rímbe szedett gondolatokkal, vágyakkal, gazdagon jött a világ elé – az ő neve - ÍGY ÍRUNK MI- .

***

Megtiszteltetésnek érzem, hogy olyan írótársak mellett jelenhettek meg írásaim, mint: Alexa Gyuláné, Babar Zoltán, Czank Gergina, Jártó Róza, Kádár Valéria, Kiss Beáta, Kovács József, Móricz Mátyás, Partmann Tibor.
Külön köszönettel tartozom a felelős kiadónak: Bakos József úrnak, Kun J. Judit szerkesztőnek, a szöveggondozó Tamás István lektornak a Holnap magazin lelkes munkatársainak, és a hátérben segédkező ismeretleneknek.
S nem utolsó sorban a könyvborító tervezőnek, s a Miskolc-i Könyvműhely Nyomda alkalmazottainak.

***

Azt kívánom, hogy az Új Évben, Kreatív fátok még több terméssel áldjon meg. Ne legyen nyugodt percetek a zavaró, tolakodó szebbnél, szebb gondolatmagoktól, amik papírra vetve csodálatos gyümölcsöt teremnek…

2012-12-31.

Balázsi-Pál Etel
3392
lambrozett - 2013. január 01. 18:55:47

Elismerésem a munkádhoz/munkáitokhoz! Smile Éva

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.