Balázsi Pál Etel: Mi a véleményed?
Aki olvasta, Ágnes Golenya P. „Az aranyasszony útja” c. folytatásos regényét annak, önkéntelenül is előtörnek saját életének különleges állomásai, amiknek eddig nem tulajdonított jelentőséget. Így vagyok én is. Ezért ragadtam tollat és egy pár gondolatot megosztanék veled.
Többször megálltam olvasás közben és hallgattam, elemeztem a megélteket. Mi, mikor, miért történt és annak következményeit. Bizony, ezek jelzések voltak. S ezek a jelzések, hol kegyetlenek, hol szépek, felemelők, elszomorítóak, hol reménykeltők, odacsapóak. A telepátia, az energia átadás, a harmadik szem aktiválódása, rövid időre felvillanó auralátás, a világban történő ismeretlen dolgok megérzése, … Ezeknek a dolgoknak nagy része barátságunk ideje alatt felerősödtek, amikről azt feltételeztem, hogy neked is megvannak.
Apropó! Itt jutnak eszembe az általad megfogalmazott sorok, amit akkor írtál, amikor visszahúzódtál.
„Lehet, hogy vissza kellett húzódjunk, mint a gyümölcs belsejében a mag, hogy nemesedjünk, sűrítődjön a minőség, energia. Semmi se véletlen, a szenvedés
nemesit, gondolkozásra késztet.
Mikor kiteljesedünk, napfényre kerülünk, a világot megváltoztathatjuk, mennyországot teremthetünk a földön”-
Átgondolva egész életünket, mindketten, olyan eseményeken mentünk keresztül, amelyek néha megmagyarázatlanoknak tűntek. No, de hagyom ezeket most.
Tehetséges vagy a fafaragásban, öntésben, szép fotókat készítesz, gyönyörű gondolataid vannak, /mint a fenti például/ és nagy tudást halmoztál fel a gyógyításban is!
Ezeket mindig csodáltam benned, büszke voltam rád!
Mi a véleményed, nem kellene tovább szőni a történetet és megörökíteni? Hagyva mindkettőnknek a szót, a hallgatást, a mosolyt, a tanítást, a dalos madár szárnyalását, visszatérését, tavasz lévén a mag öntözését szeretettel, a barátság fájának ölelését… Ezzel segítve a fény áradását, hogy beragyogja a helyet, a körülöttünk lévőket, hitet adni az embereknek, felemelni a gyerekeket szeretetünkkel?

3313
paltetel - 2013. augusztus 13. 18:48:58

Köszönöm, hogy olvastál.
Üdv.Etel

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.