Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tasnádi Rita: Úgy legyen!
Még mi lehetnék,ha nem hús és vér,lehetnék fa,üveg,műanyag,lehetnék kőből vagy fémből is,mégis testembe visszatérni csodálatos érzés. Üveggé válok,tiszta,átlátható,nincsenek titkaim,mégis észrevehetetlen maradok,látható rajtam keresztül a valóság,s hogy igazat mondok. Kellemes érzés,a fény belém hatol,majd elhagy,újra és újra. De nem véd meg senki,minden látható.
Kővé válok,erős leszek,kőtömb,vagy szikla,komoly,felelősségteljes,egyben vagyok. Biztonságban,szilárdan és öntudatosan állok,kellő súllyal,tekintélyemmel...tompán,érzéketlenül. Mereven mozdíthatatlan,és taszító.
Ha gumi lennék inkább,békés,vidám,barátságos...nincsenek félelmek,védelmezek. Ütközést,zajt tompítok,ék vagyok. Feladatom sok,szükség van rám,részem a világ dolgai. Hirtelen nyugtalan leszek,aggódom,mozgásom felgyorsul,gumi létem elválik tőlem,csak azt figyelem,mire készül,hová csapódom. Ijesztő,nyugtalanító létezés.
Műanyag leszek. Vékony,törékeny. Egyszerű és természetes,derűs és könnyed. Edény lehetnék,vagy alaktalan,tartalmatlan,unalmas. Könnyű és súlytalan,szorongó állapot.
Legyek életteli fából,belül üreges,vagy tömör. Félelmetes,nem tudhatom melyik,zárt vagyok-e,vagy kinyitható...van-e belül valami? Félek,nem tudom,mi van odabent. Görcsös,rossz érzés,kínlódom,összegörnyedek,kiszáradok. Szúrós,érdes szálkáimmal védekezem.
Fémmé válok hirtelen,gyorsan,körkörösen fénylővé leszek,friss,kellemes érzés. Egyszerű és derűs,csillogok. Tükröződésem fontos,csillogásom gyönyörű. Belém hatol minden,hőség megolvaszt. Ütközésem zene,hangom egyedülálló. Rideg vagyok,kemény. Egyedül érzem magam...
Kezekkel formált agyag legyek,hogy szeressenek az emberek! Edény,égetett. Harmónikus,egészséges. Elengedem a gondokat,lazán,könnyedén élek,bölcs leszek...
S én mégis hús és vér legyek,gondokkal teli,nehéz létemmel! Mert ez vagyok igazán. Ereimben forró vérem kering,szívem zaklatottan dobog,testemet melegség járja át,folytonos aggódás,és öröm,boldogság,és tragédiák. Születés és halál,fájdalom és gyógyulás. És Te mindvégig követsz,vigyázol rám,vígasztalsz,szeretsz,vársz,és befogadsz.
Legyek az,aminek látni akarsz,és legyek ott,ahol Te szeretnéd!
4962
Tasnadirita - 2016. december 08. 02:19:01

Kedves Babu! Igyekszem...és köszönöm!
Szeretettel,RitaSmileHeart

5548
babumargareta - 2016. december 07. 20:59:20

Drága Rita.
Engedd meg hogy egy tanácsot adjak :légy az aki vagy ,,ne akarj más lenni !
Tisztelettel gratulálok vivodó soraidhoz!
Szeretettel.....BabuHeart

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.