Bossányi Kálmán: Petra 8. rész
- Mosolyogsz?
- Miért nem szabad? -kérdi az ifjú az Apját.
- Nem is arról van szó fiam, csak amit avval a nővel műveltél. Ő egy érzéki nő, vele finoman kell bánni, érzéssel. Te még ezt nem tudott, nem is tudhatod, mert Te még fiatal vagy.

-Hát persze, Apám csak Te, az öreg tudsz foglalkozni kellő szinten a nőkkel, Te, aki az Anyám helyet más nővel "játszik", szórakozik, és szerelmeskedik. Pont Te, mondott meg nekem, hogy mit kell egy nővel csinálnom. Múltkor meséltél, hogy hogyan NE bánjak a nőkkel, és Te, magyarázod most a másik felét. Apám, hogy is van ez? Ő a minden, a kedves, a jó, a kellemes szerető, a fiatal, az elragadó Nő. Akivel csak finoman, szépen lehet bánni, mert a Te szeretőd!

Niki a fürdőköpenyben, becsavart hajjal a két fiú üvöltésére jön ki a konyhából és kérdi, hogy min veszekedtek?

-Már semmin. -feleli Mihály.
- Drágám -hallottam.
- Szép kis férj vagy Te Apám! -mondja hangosan az ifjú
- Hallgass!

Niki, elüvölti magát.

-Elég legyen!
Te, fájdalmat okozol nekem, s fiam még kontrázol rá, ha Apád elakar menni akkor úgy is elmegy. Te, fiam a magad életét tedd rendbe, és avval foglalkozzál, és ne az Apádéval. Nekem fáj, hogy Apád ilyen velem, és nem neked fiam. Már teljesen mindegy, úgy is széthullott a család. Misi az órájára pillant. Már ennyi az idő! Most mennem kell, el kell mennem, csak ezt hajtogatja.

-Menj, ha menni akarsz. Biztos a másik Nő jobb, mint én -mondja hangosabban Niki.
Menj! Ne is lássalak egy darabig. Tűnj el a szemem elől! Kezével mutat az ajtó felé.

Mihály kilép az ajtón, maga mögött hagyta a feleségét, és fiát.
Már nyomja a 8-as számot, és várja barátnője bejelentkezését. Nem veszi fel a készüléket. Küld egy sms-t a következő szöveggel:


" Petra remélem otthon vagy, most indulok itthonról. Kb. két óra múlva leszek Nálad "
Misi.

Nem siet, lassan megy. Közben gondolkodik, azon, amit Niki mondott, hogy Ő, vagy Petra.
Vajon van e még vissza út? Ha szerelme, nem fogadja be. Akkor visszajöhet feleségéhez? Ha, Niki, se fogadja vissza, akkor mi lesz?
Rengetek kérdéssel halmozta el magát. Közben nézegette a házakat, és a járó kelőket. Megpróbált Petrához, és Nikihez hasonló Nőt keresni, de nem talált. Terve az volt, ha talál, leszólítja őket, és röviden elmeséli a történetét, és megkérdezte volna, hogy ilyen esetben vissza fogadná.
Megállt egy ruházati bolt kirakat előtt, meg látta tükörképét, hosszan nézegette, és ezt mondta neki: Bolond vagy Te, Tóth Mihály, de még milyen!
Ekkor elhatározta magát, és...
5772
Kata1984 - 2018. február 10. 19:35:06

Bolond? A felesége az! Egész eddig tudta? A férfi meg egy erkölcsi hulladék. Ha ló nincs jó a szamár is?

Szeretettel olvastalak: Rose

Kata

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.