Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bogárné Sárközi Ilona: Celebek és emberek
Nagyszerű, kiváló színészeinkről, színházi sikereikről, bemutatókról elvétve hallani mostanság. Ellenben, ha valóság show-ban szerepelsz, jó nagy botrányokba keveredsz, az egész ország megjegyzi a neved. Rólad beszélnek, úgy mész végig az utcán, mintha egyenesen a Holdról érkeztél volna, pedig inkább szánalmas vagy, mintsem irigylésre méltó. Ha netán a playboy-ban meg is mutatod a bájaidat, évekig biztosított az anyagi siker. Semmi vész, az öregedés nem jelenthet gondot, hatalmas összegekért ma már az egész testedet átszabják. Ha mindebből jócskán eleged lett, ne keseregj, majd részt veszel egy főzőműsorban. Ott elszerencsétlenkedsz, és tapsikolhatsz, mert felismerted, melyik a tepsi. Bár én ebben nem vagyok olyan biztos. Kvíz műsorokról ne álmodozz, az kimarad az életedből. Borsószemnyi agyad nem képes felfogni a kérdéseket, nemhogy válaszolni tudj.
És majdnem megfeledkeztem róla: Elmehetsz műsort vezetni,( mert időközben férjhez mentél a rendezőhöz, ennyivel tartozik neked!) ahol a bugyuta témákra annyi hülye választ kaphatsz, amennyi jólesik. Igaz, beszélni szépen magyarul te se tudsz, így egyedül csak ti ketten értitek majd a vendégeddel, miről is van szó. Pénzért mindent kedves, neked is élni kell valamiből!

Én igazán nem vagyok sem maradi, sem prűd, de már szinte be sem kapcsolom a televíziót. Amiért érdemes, a gyönyörű természet-és dokumentum filmek, az egzotikus tájakat bemutató sorozatok, és mintha elvágták volna!
Miért kell ennek így lenni, mert bizony a fiatalok többsége azt a mintát követi, amit az előzőekben ecseteltem.
Szomorú a tény, de igaz! Azt sulykolják az ifjúság agyába folyamatosan, hogy léhán, meggondolatlanul kell élni! Egyetlen szerencse, hogy vannak jó számmal kivételek, olyan értelmes, tanult, tehetséggel megáldott fiatalok, akiknek örömmel adjuk át a stafétabotot. Ők nem hagyják magukat elbutítani, tőlük távol áll a feltűnősködés, és nem hajszolnak hiú ábrándokat. Más az értékrendjük. Mert, az a valami, amit úgy hívunk önbecsülés, az valahonnan mélyről, belülről fakad, és mindhalálig kitörölhetetlen.

Budapest, 2019. január
524
BogIcu - 2019. február 02. 11:13:39

Kedves Klári!

Nagyon szépen köszönöm, őszintén örülök, ha Te is így gondolod.
Más ez a világ, tudomásul veszem én is, de nem kell feltétlenül elfogadnom.

Öröm volt, hogy itt voltál.
Szeretettel: IcuRose

6081
varonklari - 2019. február 01. 20:07:19

Kedves Icu!
Szuperre sikeredett az írásod! Örömmel olvastam minden sorát.
Sajnos a mai gyerekeket tényleg teljes elbutulásba ejtik a celeb-történetek. Mi már csak azt szoktuk mondani, hogy a mai fiatalok a Való Világon nőttek fel, sajnos. Eszembe jutott egy-két show műsor: Mó….ka, Ani…ó…-a sor végeláthatatlan, néha döbbenetes.
Szeretettel gratulálok: KláriRose

524
BogIcu - 2019. február 01. 19:53:48

Drága Ancsám!

Szerintem azért szomorú, hogy ez a nagy magyar valóság.
Köszönöm a dicséretedet, bevallom, jólesett.Grin

Ölellek sok szeretettel: IcuRose

524
BogIcu - 2019. február 01. 19:48:57

Kedves Magdi!

Lehetett volna még sok-sok mindent írni, de én is úgy éreztem, ennyi talán elég lesz!
Nagyon szépen köszönöm, hogy itt voltál.

Szeretettel: IcuRose

6191
Magdolna43 - 2019. január 31. 22:04:33

Kedves lcu!
Örömmel olvastam írásodat, ehhez már nem lehet hozzáfűzni semmit, mert mindent leírtál erről a nagy celebkedésről.
Sok szeretettel gratulalok,
Magdi

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.