Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

kevelinkiss: Bizonytalanság 7. rész
Nem érdemes elkenődni, vigasztalom magam. Ha tegnap rossz volt, ma biztos jobb lesz, hisz változnak a napok, rossz idők, jó napok. Elhiszem és komolyan veszem biztos így van, de akkor miért is vagyunk bizonytalanok? Ja a kis ördög az motoszkál a fülembe. Hátha mégse, közbe jön valami, nem tudunk minden igyekezetünk ellenére se teljesíteni.Nem könnyű.Rajtam semmi nem múlik, én igyekszem ott segítek ahol tudok.Vészesen közeledik a vizsga bele kellene nyugodni a sikertelenségbe. Ez a legnehezebb. De jó lenne érzés nélküli fabábúnak lenni. Meghúznám magam a könyvespolcon, gyűjteném a port, semmivel sem törődve. Nem számítana a több esély lehetősége.
5772
Saranghe - 2020. április 22. 21:46:36

Kedves Kevelin!

Mindannyian gondoljuk néha, hogy érzések nélkül egyszerűbb lenne. Sad. A sikertelenségbe nem kell belenyugodni, csupán más célokat kitűzni, ha valami mégsem sikerül. Persze, itt ebben a helyzetben nem lehet könnyű.

Folytatom tovább...

Szeretettel:

Kata

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.