Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

kevelinkiss: Bizonytalanság. 9.rész
Nem tudok irányába passzív maradni, törődnöm kell vele, igazítanom kell a sorsát. Semmi nem mindegy, minden szavammal és cselekedetemmel irányítom. Azért megjelenik ebben is a bizonytalanság, vajon helyesen teszem? Az élet engem igazol, rengeteget változott.
Három évvel ezelőtt került be a terápiára. Mi volt ott, gyógyszer beadás, fekvés, alvás. Előtte zárt-osztályon volt ugyanabban az épületkomplexumban. Persze ott is csak aludt, evett, és cigizett. Azóta is ezt csinálja a legszívesebben. De én aki éjjel-nappal vele vagyok, látom nála a javulást. Mi lesz vele ha meghalok, ne is keserítsen ezzel senki, tudom, érzem, rendben lesz.
5772
Saranghe - 2020. április 22. 21:52:56

Kedves Kevelin!

Mivel saját gyermekedként szereted, és neveled, félelmeid teljesen érthetőek. Sad. Főleg ebben az esetben. Viszont mint " anya", csak te láthatod a javulást nála. Éppen, ahogy írtad!

Folytatom..

Szeretettel: Rose

Kata

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.