Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Winczheim Tibor: HOLLYWOOD I.
Nézem a „Barbara göröngyös útja a szerelme kiteljesedéséig” c. szappanoperát. A multimilliomos hotel-tulajdonos milliomos lánya beleszeret a lovász fiúba. Ez még valahogy hihető, hiszen nem mindenkit érdekel a pénz. Különösen akkor, ha van neki dögivel…
A jóképű, dinamikus, izmos, megnyerő modorú, snájdig, fekete göndör hajú olasz legény úgy elcsavarta annak a derekáig érő, aranyszőke loknis, babaarcú, darázsderekú, kemény fenekű, hegyes mellű, csinos kislány fejét, hogy a titkos találkozójukon, meg sem mert szólalni.
És, vajon hol is találkoznak oly nagy titokban? A dombtetőn lévő karámnál. Fák, és bokrok híján minden oldalról, kilométerekről oda látni, csak a vak nem látja őket. Ennél jobb búvóhelyet nem is találhattak volna. De ezt is meg lehet érteni, hiszen, a nagy szerelem úgy elvette az eszüket, hogy nem látnak, s nem hallanak. Márpedig ha ők nem látnak, nyugodt szívvel gondolhatják, hogy őket sem látják.
A karámban csillogó szőrű paripák. A fiú ideges, és jobb kezével a karámot körbe vevő villanypásztoron (kisfeszültségű, szigeteletlen elektromos vezeték, mely megcsapja az azt, megérintő állatot) dobol. A tündér-hajú lány még idegesebb: míg jobb keze mutatóujjával a loknijait tekergeti fel, s le, bal kezével a villanypásztorba kapaszkodik, nehogy a szerelem heve feldöntse.
Én már dolgoztam lovardákban. Nem egyszer rázott meg az áram. Dobtam is olykor-olykor egy hátast, dupla, leszúrt Rittbergerrel!


Winczheim Tibor novellás kötetei megrendelhetők a szerzőnél:
WINCZHEIM TIBOR profilja a Holnap Magazinon és elérhetősége:
WINCZHEIM TIBOR

E-könyv formátumban 490.-ft-os áron megvásárolhatóak a Holnap Magazin web áruházában:
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/index.php?route=product/category&path=73&page=2
6578
nagyagnes - 2020. március 03. 22:50:39

Kár, hogy nem olvassa karikásostor-derűs írásod a filmrendező, pirulna.

2603
orkutya - 2020. január 29. 17:35:37

Köszönöm, h. elolvastátok ezt a szösszenetet. Én amúgy "mindenevő" vagyok a filmek világában, s jól teszem, h. minden ilyen marhaságot megnézek, mert csak így tudom ezeket kikarikírozni... Szeretettel: Tibor Cool

6542
ritatothne - 2020. január 28. 16:34:22

Jót nevettem rajta. Viszont minden elismerésem, hogy ilyen komoly művekkel mulattatod az időd. Még jó, hogy nem néztem, mert Tőled minden értékes információhoz hozzájutottam.

Szeretettel: RitaIn Love

5396
Kitti - 2020. január 28. 10:41:17

Miket nézel teeee?! Grin
Jól feldobtad a napomat, pedig igen lentről indult. Köszönöm!

2951
Firm76 - 2020. január 28. 10:29:34

GrinGrinGrin

Laca

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.