Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tasnádi Rita: Levelek 1.
Kedves B. L.!
Sajnálattal hallottam a híredet, én már akkor láttam rajtad, amikor még mindenki előtt rejtve volt,meg azt is tudtam, ki vagy valójában,mert nekem kimutattad, nagyon sokat szemétkedtél velem, de sose bántad meg, és megtagadtad amikor kértelek, hogy kérj tőlem bocsánatot. Ha megtetted volna, talán jobb véleményem lenne rólad.
Az volt a hülyeség, hogy ezzel a nővel ősszeálltál, ez életed legnagyobb butasága. Ezt most tényleg joakarásból mondom, ez a nő csak fiúnak látszik,még fiú nevet is adtál neki, így ahol felléptetek mindenkinek az jött le,hogy ferdék vagytok, nem gondolhatták, hogy egy kis csajszi a Gabryel. Ez egy művész név, de akkor is férfi név, nem tudom, kinek volt ez az ötlete. A Gabryel nem művész,csak egy kis. Láttam pont tegnap a Blahán a bandáját, az összes pont olyan, mint a kiscsaj, mindnek azonos frizurája van,és sajnos,mind ugyanúgy viselkedik, hogy az emberek riadtan menekültek onnan.
Többet gondoltam rólad, minthogy a Gabryellel legyen társas kapcsolatod, ez nem egy festőhőz valo nő, nem a te szinteden van. Vagy szerinted azonos szinten vagytok? Én borzasztóan haragszom rád, te tudod, miért, de attól még tudom,hogy müvelt,okos,jól képzett ember vagy, tehetségedet mindenhol elismerik, kiállnak melletted az emberek.
Én vagyok viszont az, akit te gyűlölsz mindhalálig, és ezt soha neked nem fogom megbocsátani, örökké haragudni fogok. Gyülölsz,mert nem tudod,hogy kedves, jóindulatú, csendes,szerény, aranyos ember vagyok. Voltak nehézségeim, rossz időszakaim, ellenségeim, akik rosszat terjesztettek rólam. Te nekik hittél, meg se próbáltad a saját szemeddel nézni, ami hát elég ostoba volt részedről. Azért ha már művelt vagy, ennyit megtehettél volna.
Elvakultan pusztító, elementáris gyülöletet mutatsz felém. Csak nem azért, mert szép, nőies ember vagyok???
Különben vagyok olyan okos, hogy mikor azonnal kimutattad ezt, tudtam, ezt egy férfi akkor érzi egy nő iránt, ha más, ha homoszexuális. Első pillanattól rájöttem, csak bután nem láttad, milyen okos vagyok.
Kívánom neked, úszd meg a bajt, de utána igyekezz jó emberré válni, ne legyél olyan, mint most.
Sok szerencsét!
4962
Tasnadirita - 2020. április 26. 02:57:27

Köszi, RitámHeart

6542
ritatothne - 2020. április 25. 16:38:56

Kedves Rita!

Érdeklődéssel olvastam a levelet.

Szeretettel: RitaRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.