Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tasnádi Rita: Levél ügyintézőmnek
Szenvedéseimet mindig emberek okozták. Mindig olyanok, akikre életem rá volt bízva, vagy akikre én bíztam rá életemet, sorsomat kezükbe tettem, és szinte minden esetben ezzel a hatalommal azok visszaéltek, bántottak, bántalmaztak vagy éppen bűncselekményeket követtek el. Leveleimet őhozzájuk írom, remélem szívemnek megkönnyebbülést, lelkemnek enyhülést hoznak, és végre meg tudok bocsájtani, s a gyógyulást elérhetem, megérteni tudom ezeket az embereket. Mert fájdalommal élni a legnagyobb szenvedés, s ilyen a lelki fájdalom, mely súlyosabb minden szenvedésnél...
Tisztelt Ügyintézőm!
Kedvessége jól esett.
Alábbiakat figyelmébe szeretném ajánlani:
Akinek szívében rossz van, nem ismeri fel a jót a másik emberben. A gonosz emberek megérzik ezt, és manipulálható számukra. Elhitetvén hogy jó ügyet szolgál, ha őérte tesz. Egy kommersz erkölcsi értékkel megtévesztik, és az áldozat onnantól jónak érzi magát.
Az áldozat kellően egyszerű tudatú, hogy ezt ne vegye észre. Erkölcsi értékei az általános sémáknál nem magasabbak, könnyen elhisznek hamisságokat, de hajlanak is hamisságokra.
Rokon lelkek a gonosz emberrel, aki behálózza őket, azzal a hazugsággal, hogy ha mellé állsz, jó vagy, ami nem kétség, mert egy erkölcsi normával megtéveszt. Mindezt szimpátiával kezdi, a gonosz ember, később megszeretteti magát valamivel, majd védő ösztönöket sugall az áldozatba.
Minderről ő semmit sem sejt, biztonságos ez neki, időt sem szán, hiszen nem kételkedik.
Ismerős a történet Önnek?
A hazugság sajnos homokba épült kártyavár, hiába sok a szereplője.
Szeretném, ha a megtévesztettek lelke kitisztulna, s a cukormáz alatt látnák a gonoszt, ehhez műveltség, képzettség, tiszta szív kell, jogi végzettséggel csakis jó ügyet érdemes szolgálni. A jó ügy felismerése emberi képesség, ha tiszta a szív, minden hamisság világos.
Nekem tiszta, igaz a szívem, a lelkem, így statuáltak rajtam példát, megbüntettek, mert igaz ember vagyok, s a hamisságokat nem szolgálom, és én viszont a bűnösöket nem büntetem, van köztük egy idős hölgy, akit Istenre bíztam, rajta csak ő tud segíteni, de ha Isten meg is bocsát neki, lelke nem biztos, hogy alkalmas lesz Isten közelében maradnia, hiába a szép ima felolvasás, mely zengő érc szeretet nélkül.
A többi bűnös áldozat mind, nyitva lehet a megbánás kapuja.
Köszönöm, ha végigolvasta, sajnos hosszasan fogalmaztam, kerülve a személyeskedést, tapintatosan írtam.
Remélem, el tudom felejteni az eseményeket, és megtalálom a békességem, ebben a Tárgyaláson az Ön szavai, kedvessége sokat segített.
Nagy felelősség az Önöké, a Gyámhatóságé, mit tesz, miért, kiért tesz, hogy sem önmaga, sem a hivatal bajba ne kerüljön, de én nem Önök vagyok, sem pedig olyan sem, mint aki ezt az egész bünös szituációt létrehozta 2007.-től kezdve.
Bízom benne, hogy a hazugságok, színjátékok, manipuláció ezentúl látható lesz Önnek, és az igazság lesz a célja.
Minden elkerülhető lett volna, gondolja végig, érdemes volt-e ennyi mindent tennie!
Minden jót kívánok, és további szorgalmas, kitartó munkát!
Tisztelettel, T. R.
4962
Tasnadirita - 2020. április 28. 21:06:37

Kittikém édes: ez így van, előbb, utóbb megnyugodhatok, SmileHeartIn Love

5396
Kitti - 2020. április 28. 18:03:53

Ritukám, mint valami Gogol monológ.
Remélem erősen, hogy végre nyugalom költözik a lelkedbe és a sok fájdalom enyhül majd. Igazad van, a lelki sérelem olyan fájást okoz, amire nincs fájdalomcsillapító, nem hoz rá enyhülést csak az idő, vagy az őszinte, szerethető barátságok.
Ölellek, szép napokat kívánok neked! Rose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.