Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Plesovszki Hajnalka: A BABONÁS...
"Borzasztó!!!"


Ezt gondolta, miközben kimeredt szemmel nézte az úton előtte keresztben áthaladót.


"Borzasztó! Miért kell ennek éppen most és itt járkálnia?! Balszerencsét hoz a látványa, mindenki tudja! Miért történik ilyesmi, miért megy éppen előttem, és pont keresztben, ráadásul akkor, amikor...

A barátnőm, az én imádott szexcicám hívott, sietnék hozzá, de így?! Ez most lehetetlen! Össze fogunk veszni, biztosan összeveszünk, mert nem megyek el hozzá. Vagy mert elkések, ő meg kiborul miatta. Vagy...

Ha pontosan érkezem, akkor is tuti összejön egy balhé. Mert nem tetszik majd neki az új hely, amit kinéztem magunknak. Vagy kikezdett vele valami nagymenő ő meg bedőlt egy hülye... kandúrnak, és engem dobni akar... Vagy rájött... rájött hogy félreléptem!

Nem!!! El kell mennem a barátnőmhöz, meg kell magyaráznom az én cicuskámnak...

De nem mehetek, mert ez itt... éppen most megy át az úton keresztben előttem!!!"


És míg ezeket elgondolta, a babonás fekete macska kimeredt szemmel nézte az előtte elsétáló szőke nőt...


(Beküldő: Plesovszki Hajnalka / pepa24)
5396
Kitti - 2020. április 28. 17:26:02

Micsoda absztrakt ábrázolás! Smile

6542
ritatothne - 2020. április 28. 17:01:14

Nagyszerű volt ez a fordított babona. Hát igen, teljesen jogos, ha mi úgy gondoljuk - persze, már akik - hogy a fekete macska szerencsétlenséget hoz, akkor miért ne gondolhatná a fekete macska, hogy a szőke nő hoz szerencsétlenséget.

Szeretettel: RitaRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.