Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tasnádi Rita: Levél 2. A lelkész
Egy szörnyű emlék, egy levél, egy csalódás, egy lelkész. Soha ilyen emberrel nem találkoztam, mint a szociális munkás nő, aki egy lelkészt dróton tudott rángatni, úgy, hogy az szívből és meggyőződésből tud gyűlölni, minden indok vagy ok nélkül.
Tisztelt Jogi Képviselő!
Korábbi panaszt visszavontam, azóta sem oldódott a feszültség a Vezető és köztem, úgy érzem, ebben hibás nem vagyok, emiatt kérem a panaszt vizsgálja meg. Ön megkeresett telefonon, és úgy emlékszem, jelezte, ha van problémám, fordulhatok Önhöz.
Azóta újabb problémák adódtak. P. vezető többek közt ezt tette: miután több napon nem voltam a klubban, 2 klubtag, P. és én ültünk a klub egyik helyiségében. A vezető ezt mondta: '' Xy nagyon jól tette, hogy eljött, és itt van köztünk''. Pedig én voltam az, aki végre eljött, de éreztette, hogy másnak mondja. Ezek megfoghatatlan viselkedések, mondatok, de bántóak. És rá lehet fogni, hogy paranoid elképzelés. Másik ilyen helyzet: P. és többen szintén ott ültünk, a másik két taghoz címezte mondatait, hogy azok kezdetben nehezen illeszkedtek be, de már milyen jó tagok lettek, bár ott ültem, de engem kihagyott. Aztán felém fordulva csak úgy általában megjegyezte: ''itt mindenki mindenkivel jóban van.'' Ezután rám nézett. Ezt követően együtt ebédeltünk mindnyájan, és ott kiborultam. A kanalat az asztalhoz csaptam, eltávoztam, közben P. - nak azt mondtam, köszönöm az elfogadást és hogy szándékosan felidegesített. Az ajtót becsaptam. Majd felhívtam, és valóban már rosszul lettem, P. tagadta az egészet.
A klub Vezetőjének van egy habitusa, csipkelődik, viccelődik, tréfálkozik, olykor gúnyos, bántó módon. Állandóan nyüzsög, beszél, mint aki szerepelni akar. Egy munkatársam, akit párszor elvittem a klubba, ezt mondta erről: azt hiszi, viccelődik, de valójában gonosz. Egy kuktaklubra befizetett 500 Ft.-ot ez a munkatársam, és ezresből adott neki vissza 500-ast P., ami rongyos volt és az egyik széle apró helyen hiányzott.
Jeleztem a Facebook oldalán a Klubnak, hogy kérem a Vezetőt, változzon meg egy kicsit, mert ez a nyüzsgés, pörgés, állandó szóviccek, tréfák nekem nagyon felkavaróak, idegessé tesznek, és szükség van nyugalomra, békés halk, csendes légkörre. Szerinte vidámság és jókedv van a klubban.
Egy majálist rendeztek, amire nem mentem be, és fotókat készített, amihez ezt írta P. :
'DE JÓ! Örvendjenek akik örülni tudnak a jónak/szépnek - ENNEK...''
Volt egy irodalmi versenyük is, szintén nem mentem el, erre megjegyezte: ''Csak erre a vetélkedőre nem jön el a Rita.'' Pedig elmondtam, sosem szerettem a vetélkedőt, versenyt.
Ami már komoly probléma, azt korábbi, visszavont panaszomban is megírtam Önnek, hozott egy szabályt, melyet közzétett a Facebookon is, idézem:
''Kedves Klubtagok! A mai klubházgyűlésen a jelenlevők (16) teljes konszenzussal tudatosították, hogy az étkeztetés (három fogásos ebéd) a Ker. Önkormányzata részéről egy nagyvonalú térítésmentes szolgáltatás. Amennyiben bárki két nappal az igénybevételt megelőzően az ebédet nem mondja le, a következő héten a le nem mondott napnak megfelelő napon nem fog a térítésmentes szolgáltatásban részesülni. Inkább legyen "terülj-terülj asztalkám" JÓ ÉTVÁGGYAL!''
Emiatt kérem, panaszomat vizsgálja ki, legyen szíves, mégis szeretném segítségét kérni. A konfliktusos helyzet folytatódik, a Vezető miatt állandó félelemben, feszültségben vagyok, főleg a Klubban, de itthon is gyakran. Pedig a Klub elfoglaltság jót tenne, jövőre már nem dolgozom, akkor jó lenne egy elfogadó, pozitív helyre járni. Jónak tartom az ilyen helyeket, és ez közel van, örömmel járnék, akkor is, ha itthonülő vagyok. Úgy érzem, nem igazán viselkedhet így, ahogy velem teszi, egy szociális segítő szakember.
Tisztelettel és köszönettel : T. R.
4962
Tasnadirita - 2020. május 01. 04:23:40

Hát igen, röhej, hogy a bohócok mi mindent tesznek, ennyiben jó a megérzés, csupán a szemébe ki kellett volna nevetnem. Amerre mentünk csoportosan a klubtagok és a bohóc, páran megbámulták, furcsa szerzetet, önmaga paródiája, Köszönöm Kitti! Szeretettel, Heart

5396
Kitti - 2020. április 30. 23:13:50

Először azt hittem vicc. Aztán rájöttem, hogy számodra ez nagyon is komoly. Sajnálom.
Szeretettel olvastam Rita. Rose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.