Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tasnádi Rita: Levél a Polgármesternek
A Klub Vezetőről szeretném Önt tájékoztatni.
A Vezetőnk református lelkész, akit Léváról, Szlovákiából "tanácsoltak el", természete és egyéb konfliktusok miatt. Itt a Klub tagjaként hadd mondjam el Önnek, sosem gondoltam, hogy egy lelkész így viselkedhet. És mindezt magamon kell megtapasztalnom, elviselnem.
A lelkész úr személyisége felkavaró, nyugtalanító, nyüzsög, színészkedik, szerepel, és folyton a középpontban akar lenni. Állandóan viccelődik, tréfálkozik, találó megjegyzéseket tesz betegekre, kollegáira, vagy összezavaró kérdéseket tesz fel, majd kineveti a másik embert. Mutatja, hogy ő milyen okos, furfangos, tájékozott minden témában. Szerinte mindez a jó, vidám hangulat kedvéért van.
Olykor gúnyolódva bánt meg másokat mondataival, de ez nála csak vidám tréfa.
Nem hittem volna, hogy egy lelkész ilyen ember lehet. Azt sem, hogy egy klub Vezetője lehet egy ilyen szerintem összeférhetetlen, nyugtalanító ember.
Kényten voltam panaszt tenni P. lelkész úr és a gondozónővel kapcsolatban idén májusban, ezt pár nap után visszavontam félelem miatt. De mivel azóta is folytatódik P. felém tanúsított békétlen viselkedése, újabb panaszommal fordultam a klubhoz kirendelt jogi képviselő asszonyhoz. Nekem szükségem van egy nappali ellátásra, és örömmel járnék naponta, ha nyugalom, békés hangulat lenne, közel van lakhelyemhez, és tetszik a hely, nagyon szép, rendezett épület, tágas, kényelmes. Szeretném, ha jól érezhetném én is magam, amikor ott vagyok. 2020-tól már nem dolgozom, így folyamatosan szeretném látogatni a Klubot.
Örülnék, ha P. békés, és elfogadó lenne velem, és a gondozónő is a segítésemre koncentrálna. A férfi gondozóval rendezett a kapcsolatom, jó természetü, becsületes ember.
Köszönöm szépen, hogy elmondhattam Önnek problémámat.
Tisztelettel : T. R.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.